Segmen JOM Exchange Link Iklan

Assalamualaikum..

hai


oleh kerana kat fb skrg... fenomena klik2 iklan ne makin berleluasa... jd saya dengan berbesar hatinya nak bt segmen 3 hari untuk klik link iklan awak2 semua.... ok... segmen ini akan berjalan seperti ini...

1. link akn di inbox dlm fb daily/weekly...(tgok kelapangan)
2. lepas anda klik iklan sy... anda boleh beri link iklan anda pulak untuk sy klik...
3. anda bole spot mana2 peserta y join segmen untuk buat benda y sama...

mudahkn??
bantu sama bantu la org kata... lagi pun.. skrg ne.. iklan2 8share tgh bnyk tau.. haha..
jom kita ambik kesempatan...

syaratnya ialah : mesti ada FACEBOOK

mcmna nak join??
1.......like gambar ne dulu...*wajib*

2....... klik iklan sy...

ADS1 |  ADS2  |  ADS3
*tunggu sampai habis loading tau*

 dah tu.. nnt sy beri y selebihnya dlm inbox fb...ok3?? deal??? hehe

ok3... kalau dah.... inbox link iklan awak dlm fb sy k??? hehe
FB saya SINI
*tak payah add pun xpa... better truz inbox =D.. segmen tamat 9/4/13 =D*


TQ sudi baCa.. jgN luPe koMen taU =)

3 comments :

  1. nice post friend
    visit back http://domhemingway-14.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Waa.. rajinnya exchange link.. saya je yang malas xD

    ReplyDelete
  3. Balas kunjungan....

    *Yana singgah sambil menabung Mr.Nuff. Boleh klik balik : Internet Is Your Life . TQ

    ReplyDelete

Assalamualaikum ~
komen y baik2 k.... tq sebab respon entry saya =)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers