SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA


saya mula buat blog sy ne.... tahun 2010... lama sangat dah kan?? mulanya untuk suka2 ja,,, bosan sambil menunggu keputusan SPM kuar,,, pastu jadi blog assignment masa sy buat Diploma...dah  sy bz buat diploma....terbengkalai segala kerja2 blogging+malas... skrg dah jd penganggur... so,,,, daripada xtau nak buat apa,,,, sy berblogging la.. sambung hobi dulu2 yang lama tertangguh tu... hehe

korang nak join segmen ne?? boleh2.. klik banner ok? hehe


TQ sudi baCa.. jgN luPe koMen taU =)

15 comments :

  1. Sama la kita.on off on off je berblog. Tapi kali ni dah start bersungguh. hehe . Salam kenalan :D

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  2. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA.
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  3. Salam dan hai. Blogwalking dari segmen yang sama.

    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html?m=1

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan....done follow sini...datang dari segmen yang sama...jemput ke blog saya jugak ye kalau ada masa...good luck ! :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  5. http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    Assalamualaikum . singgah sini dari segmen yang sama. sambil menabung 8share dan nuffnang :) dan follow sekali :)

    ReplyDelete
  6. Assalamuaikum...
    Salam ukhuwwah Fillah
    http://anahanifatinabdullah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  7. Salam .. dari segmen yang sama ;)

    http://alaminjamil.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  8. terima kasih ye sudi join segmen ayu... ada masa nanti boleh la blogwalking ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah..jemput join.. =)

    http://hanahafis.blogspot.com/2014/04/segmen-untuk-blogger-newborn.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  11. Blogwalking ke sini.... dtg dari segmen yg sama.


    http://dielacraft.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  12. blogwalking sini dari segmen yg sama... :)

    ReplyDelete
  13. http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    Assalamualaikum . BW sini :D and follow :D
    samalah dulu blog kita tu pun pernah terabai xD

    ~~sambil menabung nuffnang disini <3

    ReplyDelete

Assalamualaikum ~
komen y baik2 k.... tq sebab respon entry saya =)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers