Toneplus antara kadar yang termurah dipasaran

Assalamualaikum..
 Salam syawal yang masih berbaki dan salam kemerdekaan yang bakal kita raih.... Sedikit pencerahan tentang kadar panggilan/sms/internet TONEPLUS yang kini semakin jadi bualan... 



jika ada yg kata call & internet charge Toneplus ni mahal, bole baca 'dialog' yg rational di bawah, realitinya Toneplus Tunetalk menawarkan package yg lebih murah & berpatutan

*SABAHAN SANGAT! HEHE*

Siapa kata mahal?? murah dan perpatutan... tambahan pula.. boleh dpt mcm2 kelebihan.... bezakan dengan prepaid anda sekarang... wajar ka isi berpuluh2... tapi sesen pun tiada pulangan???

kelebihan yang bakal anda perolehi..lumayan dan sgt berpatutan..

ini pulak bukti toneplus membayar insurance anda..


anda boleh redeem point dengan tiket penerbangan AirAsia..

komisen akan direct masuk ke dalam akaun bank.. MUDAH !
pendapatan bulanan usahawan TONEPLUS ! menjangkau 4 angka !

BAGAIMANA?? semuanya sudah jelas???  PM fb saya jika ingin pertanyaan lanjut ya...





TQ sudi baCa.. jgN luPe koMen taU =)

6 comments :

  1. Replies
    1. Xpa....bole port in...kekalkn salah satu number abah tu...

      Delete
  2. sebenarnya boleh dijadikan perniagaan part time bagi yang rajin. walaupun ratenya tak semurah rate lain. tapi fikirkan income part time sangat berguna.
    Alyani pon boleh cuba jadi dealer untuk altel. sekadar berkongsi.

    ReplyDelete
  3. 1 st time dngar toneplus, hihi nmpak sngt ktinggalan zaman ni..hihi

    salam singgah sini alya..:)

    ReplyDelete
  4. Ape beza tune dgn altel ye Yani...

    ReplyDelete
  5. your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

    ReplyDelete

Assalamualaikum ~
komen y baik2 k.... tq sebab respon entry saya =)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers