Singgah Sebentar Ke Kundasang

Assalamualaikum.,

hari tu sy ada cita sal kami ke Ranau, untuk hadiri majlis perkahwinan kwn sy kn?? Majlis Perkahwinan Shairiel Awie...
sebelum sampai sana... sy dan rakan2 sempatlah singgah beberapa tempat peranginan di Kundasang, Ranau.. sempat buat sesi bergambar lagi... haha... ne lah dikatakan sambil menyelam minum air...

Kinabalu Park - World heritage site
ne mood2 pelancong la ne.... padahal tempat sendiri

kinabalu park
rombongan Cik Kiah

owh... ak sorg ja y dah ready...
ahaha

baju kuning tu Sulizah namanya,
yang comel baju pink tu..
photographer kami..hehe 

comel tak titew??
ne cik Atikah..
bakal2 cikgu Math ye...

kami lagi

ne mcm dah sampai rumah
pengantin ne.. haha..


yeah ! kami lagi..

dan lagi..












cantik sangat kawasan tu.. nak je rasanya amik gambar sampai habis filem... haha... apakan nak di kata... masa mencemburi kami... ehehehe... dah tu.. memang kami je yang singgah sana berbaju kurung... bukan sebab tak pernah sampai... tapi nak curik masa untuk berbual n bergambar dgn kwn2 sy ne... bila dah cuti skola camne... baru ada nampak batang hidung.. almaklumlah.. bakal2 pembimbing anak bangsa... semoga jadi cikgu2 yang disayangi dan dapat memberi contoh yang baik pada anak didik mu akan datang... cewah !

sebelum terlupa... selain Kinabalu National Park,kami ada juga singgah kat Desa Cattle...
ada apa kat sana?? ada lembu... haha... suasana kat sana dah rasa mcm kat New Zealand u all !! tak caya?? cuba tgok gambar model2 tak berbayar ne.. hehe

ignore model gangster dlm ne.... haha
ada tak?? ada sebenarnya shoot y lebih menampakkan mcm kat NZ... tp tak sempat nak minta.... hehe... y ne ja y saya ada... hehehe

kami posing suka hati

eh ! senang hati nampak... suka tgok lembu la tu.. haha

ne ja gambar lembu y saya ada.... haha...TET !! bukan kami ok.. tu hah kat sebalik cermin tu.. hehe

Desa Cattle
posing2 !
oklah... te je untuk hari ne.. esok2 sy sambung lagi k??banyak lagi gambar nak share ne... hehe...


TQ sudi baCa.. jgN luPe koMen taU =)

4 comments :

  1. Hai...
    K nrl ade sampai sini sekali... Best, rasa nak pi Kundasang lagi, tapi bila????

    ReplyDelete
  2. Dapat b'jalan mmg best, klik iklan sikit....;-)

    ReplyDelete
  3. Kundasang best sgt ! Rindunya nak ke sana ;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ~
komen y baik2 k.... tq sebab respon entry saya =)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers