Pemenang ' Saya nak Lipstik Marykay '

Assalamualaikum...

maaf sepuluh jari saya tadahkan...
terutamanya kepada peserta GA 'Saya Nak Lipstik' yang telah saya anjurkan sejak bulan lalu,,,
banyak sebab yang tak boleh saya nyatakan disini... tp salah satu sebab sy tak boleh nak umum pemenang seperti y d janjikan ialah saya tetiba dapat call dari pengetua untuk dtg skolah dan ganti beberapa org cikgu yang berkursus dan cuti sakit.. pernah dgr istilah cikgu bidan terjun tak?? haha.. sy la tu ~ seawal 6 pagi... dapat call dr puan pengetua... terpaksa bekejar bersiap.... haha...
ok done... ! tak nak ckp banyak2....jutaan TERIMA KASIH dan sekalung TAHNIAH kepada peserta dan pemenang.... jangan bosan untuk join GA saya k =D

SENARAI PEMENANG:

Pemenang Hadiah Utama
Creme Lipstik ( Mary Kay )

Top refferal

Hadiah Khas
*friend of mine y pilih*
 
Peserta Bertuah
#5 n #1
*no peserta check SINI*


NotaKaki : 
  • sory sgt... oleh sebab peserta kurang memberangsangkan dan ada peserta y tak klik iklan sampai habis loading... sy tpaksa kurangkan hadiah peserta bertuah.... 
  • cara untuk tuntut hadiah... inbox saya kat SINI...
sertakan :
Nama :
Link Entry :
Hadiah :
Alamat / Jenis Telco(lebih baik beri no fon) :
  • dah nak tinggalkan entry?? minta tolong isi tabung boleh?? kat SINI... TQ uolls =D 




TQ sudi baCa.. jgN luPe koMen taU =)

5 comments :

  1. alhamdulillah rezeki.. terima kasih.. saya dapat bagi detail

    ReplyDelete
  2. alhmdulillah..rezeki mng hadiah utama, thanks dear;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ~
komen y baik2 k.... tq sebab respon entry saya =)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers