TheWeeklyPay.com dan sekutu dengannya

Assalamualaikum =)

suspen tak ? suspen tak? mesti nak tahu kan apa sebenarnya ne?? benda alah ne.. menyuruh kita sebarkan link iklan dan kumpul duit berupa USD... wow !! nak tukar dengan RM kaya wooo... mata pun terus bertukar kachiiing kachiing ~ haha ok2... kali ne .. biar gambar berbicara...


siapa kenal benda ne??? saya pun dah jd ahli,, *nyesal !

saya dah dapat ne... banyakkan... cuba convert p RM... nah... dah tak payah kerja.. duk dpn laptop sebar link dan minta klik je la... pon bole kaya...

Link ne la y saya duk sebok2 hebahkan minta simpati rakan2 untuk klik.. haha..

DAh approve ! wow ! bestnya... kaya2 ! tpi kena jawab servay lg la... xpa2... sabar~ klik servay~dan y kuar??


jeng jeng !dy suruh bukti kan y im not human~ dah hari2 ak share link.. pastu sebar2 minta kawan lain join gak...ko ingat ak bukan human? takpa2.. sabar... so... klik la tu IQ servay..


ak jawab la soalan2 mengarut ne... dah tu... exited la.. soalan dy senang2.... lepas abis soalan apa y kuar???

ni hah !! apa ke bengongnya nak minta nombor fon ak??? dah ak jwb soalan2 engkau.. nak apa lagi?? dlm hati... takpa Alyani.. Positif.... bukan senang dia nak kasi duit free.... dah tu...dia minta ak plak y msg dy...untuk melanggan... amboi,,, banyak cantik.. ak ne minta duit dri engkau... y minta ak langgan game2 mengarut kau tu bt pa???

dah tu.. dah tunggu,, sampai berjam2... tetap camne... aiyaaa !!

dan pada suatu malam yang sepi ~*mcm cerita seram la pulak

tengah2 best layan cerita Ariana Rose... tiba2 dpt msg wassup dri my friend y kenalkan benda ne... dia cakap... benda ne menipu... dia saja nak buat kita langgan game.. n amik kredit kita setiap hari RM2 hingga RM5.... amboii.... senangnya kerja,,, dah tu?? duit ak bila nak kasi??? buang masa n buat malu ak jak !!
so.. pengajarannya.. jgn la tertipu dengan benda2 camne.....ak sikit lagi nak kena.. nasib bek ada kwn ingatkan,,,, hahaa....

beringat sebelum terkena.... dan ingatla ~tak semudah itu orang nak bagi kita duit~ hehe..
daripada korang sibuk2 promote benda tak berfaedah tu... baik korang tolong klik iklan 8share ak ne...
nak daftar 8share??? bole2..klik SINI... kalau nak tau lebih,,, comment je,, nnt ak ble explain =)
tinggalkan link iklan anda skali,,, nnt ak tolong klik jugak.. hehe... Thanks =) 


*tunggu sampai loading habis tau.. hehe

TQ sudi baCa.. jgN luPe koMen taU =)

15 comments :

  1. ada org dtg blogwalking kat blog sy. diorang letak url iklan ni.rasa mcm nak 'sepak' je. -_-. sabo je la.Ya Allah..

    ReplyDelete
  2. Allahu..sy ingatkan sy sorang je kena.. geram betul..sampai 3-4 kali org tu letak link tweekly tu kt cbox sy..guna nama laen2 plak tu..geram sgt..sy ban je semua yg letak link2 mngarut2 tu.. geram sgt..huhu..kot2 terdesak sgt nak dpt duit xperlu laa guna cara kotor tu.. kalo org tu nak mntak klik iklan ke apa ke..bgtahu laa cara baek2..ingt kte ney kejam sgt kot smpai xblh sedekah klik kt dye tu..huhu..maaf laa owner blog ney..sy teremo cket.. :D

    ReplyDelete
  3. bukan scam ke??rasanya ada terbaca yg weekplay ni menipu..

    ReplyDelete
  4. huhu tu perkara biasa..yaya bnyk kli dpt tp malas nk buka tgok..xde mkne nk bg free2 cam tu je..heeee

    ReplyDelete
  5. hah, samalah. aku pun tertipu jugak. beria ia aku sana sini share ah. hahaha. :)

    ReplyDelete
  6. kn?? buat penat je nak share2... y xble belah tu... y share dekat c.box tu..(pernah buat jga... n minta maaf.. xbuat lagi..hihihi) tp ne nak share dgn sapa2 y ada join bnda tu... buang masa n buat malu je....kalau langgan game dorg.. nak.. buat rugi je.... xda faedah langsung....

    ReplyDelete
  7. sy terus campak tepi bila dia mintak phone no... jahat dorang ni..

    ReplyDelete
  8. kitaxblh percaya diaorg dgn mudah...
    duit tu...xkn sng kot dia nk bg..
    xpe pengalaman mendewasakan kita...

    ReplyDelete
  9. kita pena kena juga..but juz ignore bnda2 yang nak bagi duit free..ehhe..xde pedah org kta..tpi kita nak tnya yg 8share 2 mcm ekh..da goole but still xble cari..:)
    Tolong klik ni yer :)
    1. http://my.sharings.cc/p/6qtER
    2. http://my.sharings.cc/p/6rwVa
    3. http://my.sharings.cc/p/6qtIz

    ReplyDelete
  10. Salam sis... saya bukan nak komen pasal entry, saya nak tanya camner nak buat text yg ada scroll kat bawah header tu,.... harap dapat bagi tutorial... bantu saya sis
    rohazlinda80[at]gmail.com
    Thanks in advance

    ReplyDelete
  11. kalau nak beriklan, buat research dulu kekdahnya.. hihi.. >.<

    ReplyDelete
  12. theweeklypay.. ni mmg tipu.. act dari dulu lagi sy tau.. tp sy x sanggup kasi tau kwn2 lain. tkt sy kna cakap jeles la.. apa la. (happened to me last time). drg tu mcm mau kasi bnyk trafic drg ja tu.. drg ja untung.. bgtu la lbh kurang..

    tuan punya blog, mohon share iklan sy..

    http://curium-cr.com/my-5860532
    http://curium-cr.com/my-5814562
    http://bit.ly/LnDzRP
    http://bit.ly/1bYAFJk
    http://bit.ly/1icjlX9

    ReplyDelete

Assalamualaikum ~
komen y baik2 k.... tq sebab respon entry saya =)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers